Jäsen

Yhdistyksen varsinaisena jäsenenä voi olla yhdistyksen toiminta-alueella toimiva tai vaikuttava yksityinen henkilö. Kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Varsinaiset jäsenet ja kannattavat jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.

Liity jäseneksi Asukastalo Ankkuriin

Jäseneksi liittyvän tulee olla alueen asukas. Jäsenetuja ovat 3 lounaslippua ja jatkossa voit ostaa lounaslippuja hintaan 3kpl/10€. Yhdistyksen jäsenillä oikeus käyttää toimiston tietokonetta, tulostinta sekä laminointilaitetta, ompelukonetta sekä saumuria. Jäsenelle tarjotaan ilmainen kirpputoripaikkamahdollisuus asukastalossa noin kerran kuukaudessa, mikäli kirpputorin järjestäminen on mahdollista (toistaiseksi ei kirpputoria). Mahdollisuus lainata syöttötuoleja.
Jäsenenä pääsee vaikuttamaan ja järjestämään Ankkurin toimintaa.

Jäsenmaksut 2023

Henkilöjäsenet 25€
Eläkeläiset, työttömät, kotiäidit ja -isät, opiskelijat 15€

Jäsenmaksun voi suorittaa käteisellä Ankkurissa tai Ankkurin tilille FI32 5720 3720 0425 08. Jäsenrekisteriin tarvitsemme nimen, puhelinnumeron, osoitteen sekä sähköpostiosoitteen. Ankkurin hallitus hyväksyy jäsenet hallituksen kokouksessa.

Jäsenrekisterin ylläpidossa olemme huomioineet Eu:n 25.5.2018 voimaan tulleen tietosuoja-asetuksen.